Ceremóniák
Gyertya és Homokceremóniák ,Kívánság lufi,Vadhibiszkusz virág a pezsgődben.

GYERTYACEREMÓNIA

Az összetartozást és az új egység létrejöttét szimbolizálja a közös gyertyagyújtás az esküvői szertartás részeként. A gyertyagyújtás során 2 szál égő gyertyával - mely a házasulók különálló, egykor magányos életét jelképezi.A feleség és férj együtt meggyújtja a közös életet jelképező harmadik gyertyaszálat. E mozzanat a szavaknál is szebben fejezi ki, hogy férfi és nő életszövetsége a házasságban felbonthatatlan kötelék.(A gyertyaláng se választható szét többé a feleség és a férj gyertyájának lángjaira.)A közös gyertyán szép szokás feltüntetni a házas felek keresztnevét, esetleg az esküvő dátumát.Ezt a gyertyát később, a házassági évfordulókon érdemes meggyújtani pár percre és visszagondolni az esküvő napjára,felidézni minden szép emléket, mely a házastársakat a közös út felé segítette.A gyertyagyújtás során 2 szál égő gyertyával - mely a házasulók különálló, egykor magányos életét jelképezi.


HOMOKCEREMÓNIA

Az esküvői homok ceremónia természetesen Amerikából szivárgott be kis hazánkba, mint oly sok minden más modern esküvői különlegesség, bár ezúttal nem kimondottan a modern kor vívmánya, hiszen amerikai források szerint a bennszülött amerikai kultúrából származik. Itthon esküvői homok ceremónia néven terjedt el, bár hazájában főként "unity sand ceremony" néven emlegetik.
Ma már nálunk is egyre népszerűbb a homoköntés ceremóniája, amely a hagyományos esküvői szertartásokon megszokott gyertyagyújtás alternatívája. Szimbolikus jelentése is hasonló: a kettő eggyé válik. 

KÖTELÉK SZERTARTÁS

Isten csomója... kötelék ceremónia. A bibliai részlet alapján indult el ez a szokás. 3 szép szatén kötelet kell összefonni, kettő a házastársakat egy az Istent vagy nem vallásosak számára az életet jelképezi. Nagyon szép szimbólum. 

Vadhibiszkuszvirág az ünnepi pezsgőtökbe                                                                              

Kényeztesse magát vagy vendégeit egy igazi különlegességgel!
A Vadhibiscus virág a gyöngyöző pezsgőben mennyei élvezet szemnek, szájnak egyaránt.
Egy igazi virág, amely szépségét a pezsgőben fejti ki.
Tegyen egy vadhibiscus virágot a pezsgős pohárba, majd öntsön rá pezsgőt.
Fogyassza el a virágot is!
Nagyon finom édes, málnás íze van.